Solar carport

Je bent op zoek naar een mooie duurzame carport in hout die ook nog eens stroom produceert? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak solar carports op maat. 

Voor het dak van de solar carport gebruik ik de nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen. Deze panelen hebben een langere levensduur dan de klassieke glas-folie panelen. Ze laten ook een gedeelte van het zonlicht door omdat de zonnecellen in het paneel niet tegen elkaar liggen (afhankelijk van merk en model). Hierdoor wordt een mooi lichteffect bekomen onder de carport. 

Het vermogen van de carport is afhankelijk van het aantal en type panelen.

De structuur van de carport wordt in gelamelleerde Lariks balken gemaakt. Lariks heeft een goede natuurlijke duurzaamheidsklasse. Gelamelleerde balken trekken niet krom, dit voorkomt schade aan de zonnepanelen. 

De palen waarop de carport steunt zijn ofwel in gelamelleerde Lariks balken of in geschilde Robinia palen. Robinia is de Europese houtsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse. Je kent deze waarschijnlijk van speeltoestellen op openbaar domein.

De carport komt op betonnen puntfunderingen met gepoederlakte metalen voeten. Hierdoor wordt de levensduur van het geheel nog eens verlengd.

Ik wens meer informatie over een solar carport

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x